Efter att ett flertal gånger ha blivit utsatt av att personer har snott både koder och andra saker från mig och mina designer så tillkommer nu regler. Jag trodde jag skulle slippa detta men det är inte kul att hitta saker på andras bloggar som jag har suttit i timmar med och skapat, det är sådana saker som får en att vilja sluta med det man tycker om att göra.
 
 
1. Du får under inga omständigheter ta bort länken till mig, även om du ändrar saker i designen så är koderna mina från grunden. Ändrar du header osv, så ska det stå att designen är kodad av mig.
 
2. Du får under inga omständigheter sälja vidare designen eller mina koder, jag har suttit i flera timmar för att skapa och koda designen för just den bloggen, därför får du inte sälja eller ge bort designen. Jag lärde mig om design och koder från grunden därför ser jag koderna som mina, stjäl du dem så syns det rätt snabbt. Om du nu är en designare så måste du förstå att det inte funkar så. 
 
3. Du får mer än gärna inspireras, men du får inte kopiera. Det är stor skillnad på att bli inspirerad av något någon annan har gjort och faktiskt kopiera allt som någon annan har gjort. Som sagt så är det väldigt tråkigt att jag gång på gång hittar designer med mina original bilder. 
 
 
Tack för att du förstår!

Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?Trackback