Jag grundade Miickzzdesigner™ i Januari 2012 då jag länge haft photoshop och bloggdesign som en hobby. Jag började göra designer till bloggar gratis, men då jag blev mer och mer avancerad och utvecklades satte jag ett pris på mina designer. Vem vill jobba gratis?

 

Jag har haft Photoshop som ett intresse sedan 2004, och jobbar för närvarande i Adobe Photoshop CS5, och mina designer är anpassade efter Google Chrome. Än så länge så gör jag bara hela designer till Blogg Esse och Blogg.no (ɴʏ) domäner, men har du en annan bloggportal kan du beställa en header om du kan sätta in den själv på din blogg.

 

Hos mig kan du beställa bloggdesigner och headers som jag gör efter dina önskemål, beroendes på paket, jämfört med andra som tar mellan 200-400 för denna typ av designer, så är mina priser lite bättre och du får en välgjord, välkodad, unik och stilren design.

 

Eftersom att du hittade hit så antar jag att du är intresserad av en ny design? Du kan se vad jag har gjort tidigare om du klickar dig in på min portfolio, och med det se hur jag har utvecklats med tiden.

 

Har du frågor eller synpunkter är du mer än välkommen att maila mig på mickiz_love@hotmail.com, min personliga blogg eller lämna en kommentar, så svarar jag så fort jag kan.


 

Är du sugen på en ny design men inte vet riktigt hur du vill ha den, eller orkar vänta, no worries, jag säljer även färdiga designer som du hittar under fliken FÄRDIGA DESIGNER TILL SALU i menyn ovanför.


Efter att ett flertal gånger ha blivit utsatt av att personer har snott både koder och andra saker från mig och mina designer så tillkommer nu regler. Jag trodde jag skulle slippa detta men det är inte kul att hitta saker på andras bloggar som jag har suttit i timmar med och skapat, det är sådana saker som får en att vilja sluta med det man tycker om att göra.
 
 
1. Du får under inga omständigheter ta bort länken till mig, även om du ändrar saker i designen så är koderna mina från grunden. Ändrar du header osv, så ska det stå att designen är kodad av mig.
 
2. Du får under inga omständigheter sälja vidare designen eller mina koder, jag har suttit i flera timmar för att skapa och koda designen för just den bloggen, därför får du inte sälja eller ge bort designen. Jag lärde mig om design och koder från grunden därför ser jag koderna som mina, stjäl du dem så syns det rätt snabbt. Om du nu är en designare så måste du förstå att det inte funkar så. 
 
3. Du får mer än gärna inspireras, men du får inte kopiera. Det är stor skillnad på att bli inspirerad av något någon annan har gjort och faktiskt kopiera allt som någon annan har gjort. Som sagt så är det väldigt tråkigt att jag gång på gång hittar designer med mina original bilder. 
 
 
Tack för att du förstår!